Om LetUs

Tilfredshed er målet hele vejen igennem

​​LetUs​​ ​​– Økonomi & Regnskab ​er en personligt ejet virksomhed. Mit navn er Tine Romedahl Jacobsen. Jeg er indehaver af ​LetUs​ ​– Økonomi & Regnskab​​ og grundlagt i 2002. Jeg udfører alle bogholderi og regnskabsopgaver.

Jeg henvender mig primært til små og mellemstore virksomheder, som ikke har behov for en selvstændig regnskabs- og økonomiafdeling. Jeg kan ligeledes tilbyde hjælp til virksomheden som i en periode mangler en ekstra hånd.​ ​

Forskelligartede ydelser

​Hvad jeg hjælpe dig med? Er det overblikket til afstemningerne der mangler eller er det hele bogføringen, der skal udarbejdes?

Ønskes der en fast aftale om et ugentligt, månedligt eller kvartalsvist besøg? Det kan også være at virksomheden selv forestår bogføringen og derfor kun mangler udarbejdelse af årsrapport og selvangivelse? I bestemmer selv hvilke opgaver jeg skal løse. Ligeledes er det ud fra jeres ønsker og behov vi i fællesskab beslutter om arbejdet skal laves hos mig eller hos jer.

LetUs – Økonomi & Regnskab samarbejder med revisorer og advokater. Med dette netværk af samarbejdspartnere vil det altid være muligt at give din virksomhed en optimal og professionel service.

Interesseret i at høre mere?

​Er du interesseret i at høre mere om hvordan LetUs kan hjælpe dig og din virksomhed? Klik på linket nedenfor, og se alle vores kontaktoplysninger.​​

Kontakt