Ydelser

Jeg udfører mange forskellige opgaver - heriblandt bogføringsassistance, kontering af bilag, debitorstyring, kreditorbogholderi, perioderegnskab, bogholderi, regnskabsassistance, afstemning af moms, lønadministration, budgettering, månedsafslutning, årsafslutning og meget mere. Du kan nedenfor læse mere om udvalgte områder jeg arbejder indenfor, og har du spørgsmål er du velkommen til at sende mig en mail på trj@letus.dk eller ringe på (+45) 23 23 35 47.

Rådgivning

​LetUs - Økonomi & Regnskab hjælper med at skabe klarhed i pengesager og skattelovgivningen, så du kan træffe de rigtige valg, som du får bedst nytte af.

Jeg er glad for tal og glædes over at få sat bogholderiet i system, så regnskabet stemmer. Opgaven kan være stor eller lille - lad os tales ved og sammen finde en løsning der passer din virksomhed.​

​ Jeg lægger vægt på at yde en hurtig og præcis rådgivning på et højt fagligt niveau.

Regnskab

​LetUs - Økonomi & Regnskab kan hjælpe dig med at få styr på dit regnskab, så du kan fokusere på salg og udvikling af din virksomhed.

​Uanset om du er iværksætter eller har været mange år på arbejdsmarkedet, er det en sikker investering af leje en freelance bogholder til en fast timepris.
Jeg anser mig selv som en god og loyal sparringspartner, der er god til at sætte mig hurtigt ind i regnskaber og virksomhedens mål.

Bogføring

​LetUs - Økonomi & Regnskab tilbyder ydelser inden for bogholderi, som kan lejes for kort eller længere tid.

Jeg arbejder selvstændigt, professionelt og har løbende samarbejde med revisorer.

​ Du er velkommen til at komme forbi med dine bilag, så vi kan tale om, hvilken type af hjælp med dit regnskab, som du har brug for.
Lej en bogholder på deltid hos LetUs - Økonomi & Regnskab og få bedre indtjening, bedre overblik, større overskud og mere tid til venner og familien.

Moms

​LetUs - Økonomi & Regnskab tilbyder at føre dit momsregnskab. Jeg tilbyder også kontrol af momsregnskaber, hvis du vil være sikker på at have bogført korrekt fra starten af, så du undgår efterposteringer eller omposteringer.

Er du iværksætter og har brug for en bogholder? Jeg ved af erfaring, at mange nystartede virksomheder ikke har helt styr på betaling af moms.

For sen indbetaling udløser bøder og månedlig rente fra forfaldstidspunktet, som desværre ikke kan trækkes fra i skat. Lad mig varetage dit momsregnskab og bilag, så du kan koncentrere dig om udvikling af dit firma.

Hvis du har spørgsmål til timepriser eller ønsker et godt tilbud på udarbejdelse af momsregnskab, er du naturligvis velkommen til at ringe eller sende en mail.​​

Interesseret i at høre mere?

​Er du interesseret i at høre mere om hvordan LetUs kan hjælpe dig og din virksomhed? Klik på linket nedenfor, og se alle vores kontaktoplysninger.​​

Kontakt